Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

yousee play pris

YouSee Play vil koste fra 299 krmåned. Vil du have TV 2 Play og den store Netflix.

Bulls Pistons To Play Regular Season Game In Paris Nba Com
Bulls Pistons To Play Regular Season Game In Paris Nba Com

YouSee Play med 20 point.

. Vælg selv kanaler og bland med streaming. Der er fire pakker at vælge imellem som har følgende priser. 299 kroner per måned. YouSee Play med 10 point.

Web Og nu hvor YouSee Play skulle komme til hvad YouSee kalder for en attraktiv pris. Tabel med oversigt over hvad tv-kanaler og streamingtjenester koster i point. Web Kigger vi på den enkeltvise pris på en streamingtjeneste er YouSee Play ikke billig. Er der brug for mere end 40 point så er det muligt at tilkøbe ekstra point til det store.

Priserne på YouSee Play bliver som følger. Web Se også. Du får nemlig fri adgang til YouSee Musik med over 75. YouSee Play lover at give.

Men det er stadig en. Hjælp til bredbånds- og fastnettelefoni. Du kan nemt bestille YouSee Play her. Web Med YouSee Play-appen kan du se de fleste af dine tv-kanaler og streamingtjenester på din tablet og mobil.

Du har desuden mulighed for at købe ekstra point 1 point koster 10 kr. YouSee Play erstatter YouTv. Med YouSee Musik kan du høre musik inden for alle genrer og til enhver lejlighed. Web Det koster YouSee Play pakkerne.

Web YouSee Play vil koste fra 299 krmåned. Herunder kan du se hvad YouSee Play koster og hvor mange point du får med. Web Her på siden kan du læse mere om YouSee Play valg af teknologi og aktuelle priser. Vi anbefaler at du bruger den nyeste version af Google Chrome.

YouSee Bland Selv ovenpå grund-pakke til 319. Sådan kan du få YouSee Play valg af teknologi. Jeg har i dag 10 point og det giver mulighed for stort set alle. YouSee Play 10 point.

Web Vi må desværre informere dig om at vi ikke længere supporterer denne browser. Fri adgang til over 75 mio. Web YouSee Play priser. Med denne tv-pakke til fordelagtig pris kan du se de mest populære.

Web Gå til YouSee Musik. Åbner i slutningen af september. Web YouSee Play 30 point kr. Du kan også bruge YouSee Play-appen sammen med fx Chromecast.

Web Med YouSee Play-appen kan du se tv film og serier på din mobil eller tablet vi giver dig adgang til timevis af underholdning hvor du vil og når du vil. Web YouSee Play giver danskerne maksimal valgfrihed til selv at sammensætte og løbende udskifte deres foretrukne indhold så de kun betaler for det de har lyst til at se til en. Jo større et abonnement du vælger desto billigere er hvert point. Web I stedet for at abonnere på mange forskellige streamingtjenester kan man nu samle det hele med YouSee Play til en attraktiv pris uddyber Christian Morgan CEO.

Web YouSee lancerer YouSee Play et nyt underholdningsprodukt der samler alle de bedste tv-kanaler og førende streamingtjenester ét sted. Web YouSee Play er en kopi i pænere forklædning og det giver god mening at prøveballonen bliver det primære produkt. 499-599-Det koster ikke noget at op- eller nedgradere dit YouSee Play-abonnement. Web YouSee Play kan fås med 10 20 30 og 40 point hvor den månedlige pris strækker sig fra 299 til 599 kr.

YouSee Play 40 point kr. Som giganten er inde på det har TV-vanerne ændret sig for evigt og nu hvor. Web YouSee skal have ros for at skubbe markedet og det er en god retning at give brugerne noget fleksibilitet og droppe den faste grundpakke. Appen samler dine tv.

6 Ämnen 287 Inlägg. Web YouSee Play - WebTV. Søg Brug af telefoni.

Fa Rabat Pa Din Mobiltelefon Med Et Yousee Mobilabonnement Elgiganten
Fa Rabat Pa Din Mobiltelefon Med Et Yousee Mobilabonnement Elgiganten
Mobilabonnementer Med Yousee Musik Lyt Til Mere Musik I 2022
Mobilabonnementer Med Yousee Musik Lyt Til Mere Musik I 2022
Yousee Musik On The App Store
Yousee Musik On The App Store
Yousee Play Melder Ud Om Priser Pakker Point Opdateret Flatpanelsdk
Yousee Play Melder Ud Om Priser Pakker Point Opdateret Flatpanelsdk
Tv 2 Play Bland Tv 2 Play I Din Tv Pakke Hos Yousee
Tv 2 Play Bland Tv 2 Play I Din Tv Pakke Hos Yousee

Posting Komentar untuk "yousee play pris"